Falcon Eyes Drejeskive 60 cm

1.249,00 kr.
Inkl. moms Eksklusiv levering Levering: 1 til 3 dage
Antal
På lager

  • Dansk webshop med dansk lager Dansk webshop med dansk lager
  • Hurtig levering, lagervarer sendes dag til dag Hurtig levering, lagervarer sendes dag til dag
  • 30 dages fuld returet 30 dages fuld returet

Kæmpe drejeskive på 60 cm i diameter. God til produktfoto af større produkter, eller til udstilling i butik og på messer. 

Drejeskiven kan klare en belastning på op til 40 kg. Så det er muligt at tage produktfotos af selv større/tunge produkter. 

Sæt strøm til drejeskiven, som blot er forsynet med en simpel tænd/sluk knap. Så snart den bliver tændt, starter rotationen og bliver ved til den slukkes igen. En fuld omgang tager 120 sekunder så der er god til til at få taget billeder eller video undervejs. Dit kamera 

Brug drejeskiven sammen med en studiebox/lystelt eller på en veloplyst papirbaggrund, hvorved du får nogle flotte produktbilleder, som måske blot skal beskæres inden de kan bruges, eller er nemme at arbejde videre med, hvis du f.eks. ønsker dem fritlagt.

Er du ikke interesseret i 360 graders foto, men blot ønsker at få billeder af dine produkter fra flere forskellige vinkler, kan drejeskiven også med fordel benyttes, da du slipper for at skulle dreje produktet manuelt hver gang du har taget et billede og derved også risikere at få rykket på det så lyset ikke længere passer.

8258

2 andre produkter i den samme kategori:

Falcon Eyes Drejeskive 40 cm

1.099,00 kr.

Kæmpe drejeskive på 40 cm i diameter. God til produktfoto af større produkter, eller til udstilling i butik og på messer. 

OrangeMonkie Foldio360

1.849,00 kr.

360 graders drejeskive, til produktfotooptagelser hvor du ønsker at vise produktet frem fra alle sider. Drejeskiven har indbygget bluetooth og infrarød som gør den i stand til at kommunikere med din mobiltelefon og kamera - hvilket gør det ekstra nemt at tage gode 360 graders billeder.