Falcon Eyes Drejseskive 25 cm m/lys

0,00 kr.
Inkl. moms Eksklusiv levering Levering: 1 til 3 dage
Antal
På lager

  • Dansk webshop med dansk lager Dansk webshop med dansk lager
  • Fri fragt ved køb over 2000 kr. Fri fragt ved køb over 2000 kr.
  • 30 dages fuld returet 30 dages fuld returet

Kompakt drejeskive på 25 cm. Indbygget LED lys i midten af pladen, gør den ideel til fotografering af flasker, glas og andet halv- eller helgennemsigtigt, da det derved får en flot belysning.

Drejeskiven kan klare en belastning på max 10 kg. Simpel betjening - tilslut strøm og drejeskiven er klar. 2 knapper foran som henholdsvis tænder og slukker rotationen, mens den anden er til at tænde og slukke for lyset. 

En rotations omgang tager 40 sekunder.

Drejeskiven kan med fordel placeres i en studiebox/lystelt og så er du klar til at tage flotte 360 graderes fotos af dine produkter. 

Er du ikke interesseret i 360 graders foto, men blot ønsker at få billeder af dine produkter fra flere forskellige vinkler, kan drejeskiven også med fordel benyttes, da du slipper for at skulle dreje produktet manuelt hver gang du har taget et billede og derved også risikere at få rykket på det så lyset ikke længere passer.

T360-A2

3 andre produkter i den samme kategori:

Falcon Eyes Drejseskive 45 cm

0,00 kr.

God stor drejeskive på 45 cm i diameter. God til produktfoto af større produkter, eller til display/udstilling i udstillinger og på messer. 

Falcon Eyes Drejseskive 60 cm

0,00 kr.

Kæmpe drejeskive på 60 cm i diameter. God til produktfoto af større produkter, eller til udstilling i butik og på messer. 

OrangeMonkie Foldio360

0,00 kr.

360 graders drejeskive, til produktfotooptagelser hvor du ønsker at vise produktet frem fra alle sider. Drejeskiven har indbygget bluetooth og infrarød som gør den i stand til at kommunikere med din mobiltelefon og kamera - hvilket gør det ekstra nemt at tage gode 360 graders billeder.