OrangeMonkie Foldio360

1.849,00 kr.
Inkl. moms Eksklusiv levering Levering: 1 til 3 dage
Antal
På lager

  • Dansk webshop med dansk lager Dansk webshop med dansk lager
  • Hurtig levering, lagervarer sendes dag til dag Hurtig levering, lagervarer sendes dag til dag
  • 30 dages fuld returet 30 dages fuld returet

360 graders drejeskive, til produktfotooptagelser hvor du ønsker at vise produktet frem fra alle sider. Drejeskiven har indbygget bluetooth og infrarød som gør den i stand til at kommunikere med din mobiltelefon og kamera - hvilket gør det ekstra nemt at tage gode 360 graders billeder.

Drejeskiven er 25 cm i diameter og kan klare en vægt på op til 5 kg. Drejskiven kræver tilslutning til 220V, samt en mobiltelefon for at styre den. 

Placer Foldio360 i en studiebox og så er du ellers klar til at tage produktbilleder. 

På bagsiden af drejeskiven er der monteret en LED lampe (halo), som kaster lyd bagud. Kombineret med en studiebox med lys i kan du tage rigtig flotte produkter bileder med en helt ensfarvet baggrund. 

Hent App'en Foldio360 til din iPhone eller Android telefon. Denne app bruges til at styre Foldio360 drejeskiven, på en simpel og intuitiv måde. 

Fra app'en kan du bestemme om halo lyset skal være tænd og ved hvilken styrke. Derudover har du mulighed for manuelt at dreje skiven den ene eller den anden vej og endelig sætte en 360 graders rotation igang. 

Opsæt kameraindstilling - vil du tage billeder med din mobil eller kamera (kræver at kameraet har infrarød funktion) tryk på start og systemet sørger selv for at tage et perfekt 360 graders foto. 

Efterfølgende kan du fra app'en bestemme hvad der skal ske med billederne - arbejd videre med dem på din computer, eller benyt OrangeMonkies system, hvor der bliver sammensat en fil og uploadet til deres server, som du så kan dele og bruge på nettet. 

8270

2 andre produkter i den samme kategori:

Falcon Eyes Drejeskive 40 cm

1.099,00 kr.

Kæmpe drejeskive på 40 cm i diameter. God til produktfoto af større produkter, eller til udstilling i butik og på messer. 

Falcon Eyes Drejeskive 60 cm

1.249,00 kr.

Kæmpe drejeskive på 60 cm i diameter. God til produktfoto af større produkter, eller til udstilling i butik og på messer.