Virksomhedens juridiske navn: HHC DISTRIBUTION ApS
Adresse: Danmarksvej 32C, 8660 Skanderborg
Tlf.: 8630 1010
E-mail: mail@webfoto.dk
CVR: 29131732
Etableringsår: 2005

Validering

For at begrænse svindel ved handel på vores hjemmeside, har vi udstedt nye regler for sikkerhed. Hver bestilling gennemgår af sikkerhedsmæssige årsager et gennemsyn.

For at kunne behandle din bestilling, kan vi få brug for yderligere oplysninger fra dig.

For alle bestillinger som overstiger et beløb, som fastlægges af Webfoto.dk, kan du desuden blive bedt om at fremvise identifikation og bevis på bopæl pr. e-mail eller brev.

Vi beklager ulejligheden ved ovenstående procedure, men minder dig samtidig om, at vi tager disse forholdsregler med henblik på at beskytte vore kunder.

Betaling

Webfoto.dk modtager følgende betalingsformer:
Dankort
Visa/Dankort
Visa
Visa Elektron
Mastercard
Maestro
MobilePay
Forudbetaling til bankkonto

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Webfoto.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Nets.

Ved betaling med kreditkort såsom Mastercard, Eurocard el. lignende, går der typisk 5-7 uger inden beløbet er til vores rådighed, hvorfor der ved eventuel fortrydelse og/eller momsrefusion må forventes en tilsvarende ekspeditionstid.

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering

Webfoto.dk sørger for levering med Post Nord eller Danske Fragtmænd til modtager. Vi efterstræber levering indenfor 3 arbejdsdage, medmindre andet er angivet på varens informationsside, ellers vil vi tage direkte kontakt til dig for at aftale en alternativ leveringsdato. Rettidig levering forudsætter dog at fragtfirmaet overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos fragtfirmaet, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Nords kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Webfoto.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos fragtfirmaet.

Vi leverer til: Danmark og øvrige lande efter aftale.

Leveringsmuligheder

Post Nord omdeling til erhverv: 95 kr.
Post Nord valgfrit udleveringssted:95 kr.
Post Nord omdeling til privat: 95 kr.
Danske Fragtmænd: 220 kr.

Baggrunde kan udelukkende sendes med Danske Fragtmænd grundet størrelsen. Desuden er der et tillæg i fragt på 65 kr. pr. baggrund

Du kan også vælge selv at afhente din ordre hos os - Vi sender en mail så snart ordren er klar til afhentning.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på Webfoto.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Webfoto.dk
v/HHC Distribution ApS
Danmarksvej 32C
8660 Skanderborg

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Links:
FDIH / Forbrugerrådet
Forbrugerstyrelsen
Forbrugerrådet
Forbrugerinformation

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Webfoto.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

Ved momsrefusion til udlandet
For at få momsen refunderet, skal webfoto.dk have et toldstempel på den medsendte faktura og vi vil overføre moms beløbet på din bankkonto.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Webfoto.dk enten på telefon 86301010 eller e-mail mail@webfoto.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Forbrugerklagenævnet (kfst.dk, kfst@kfst.dk, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, 4171 5000)
Forbrugerombudsmanden (forbrugerombudsmanden.dk, forbrugerombudsmanden@kfst.dk, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, 4171 5151)

Fortrydelsesret

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler på Webfoto.dk

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte os på mail mail@webfoto.dk eller telefon 86301010. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du nederst på denne side eller ved at klikke her og medsendt din ordrebekræftelse

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

1. levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på,

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

- du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Webfoto.dk
v/HHC Distribution ApS
Danmarksvej 32C
8660 Skanderborg

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.


Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

- Til:
Webfoto.dk
v/HHC Distribution ApS
Danmarksvej 32C
8660 Skanderborg
mail@webfoto.dk

 

- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*) 

- Bestilt den (*)/modtaget den (*) 

- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne) 

- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse) 

- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter)

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir) 

 

- Dato 

 

(*) Det ikke relevante udstreges.