Gør din hjemmeside endnu mere interaktiv og levende - ved at vise dine produkter frem fra alle vinkler. 
Det typiske produkt på en webshop indeholder et produktfoto forfra, fra siden og bagfra, måske et enkelt nærbillede af en detalje – Men hvorfor ikke lade brugeren se hele produktet og måske endda zoome ind på unikke detaljer? 
Før dine produktbilleder til et helt nyt niveau ved at præsentere dine produkter med 360⁰ synsfelt. 
Ved hjælp af drejeskiver, som produktet placeres på, kan du tage billeder af produktet fra alle vinkler og efterfølgende sammensætte billederne og vise det frem i din webshop, hvor kunden ser produktet dreje rundt, eller kunden måske endda selv kan tage kontrol over det og rotere og zoome ind efter behov.

Det kræver lidt mere udstyr end at lave klassiske produktbilleder, men det bliver ikke af den grund nødvendigvis meget mere besværgeligt, det tager lidt længere tid, både at få fotograferet produktet fra alle vinkler og efterfølgende sammensætte det på computeren, men det kan helt sikkert også lønne sig i form af bedre salg!

Integration til din webshop, kan ske på forskellige måder – alt lige fra den helt simple brug af video eller gif animation til en mere avanceret integration som giver kunden mulighed for selv at styre visningen, hvad der kan lade sig gøre på din webshop afhænger af hvilket system du benytter. – Vi kan hjælpe med tips og tricks, men ikke med support og opsætning af i dit shopsystem – her henviser vi til din udbyder eller udvikler. 

Vi har løsninger der giver mulighed for fotografering af helt små produkter på få centimeters størrelse. Til store tunge produkter med en vægt på op til 50 kg. og måske flere meter højt.

Eksempel på 360° optagelse


Hvordan virker 360° optagelse

Dit produkt skal fotograferes fra alle vinkler hele vejen rundt. Efterfølgende bliver disse billeder kædes sammen enten i programmer på din computer, eller direkte af din webshop, så du opnår den roterende effekt og muligheden for at brugeren selv kan dreje rundt med produktet og evt. zoome ind på detaljer. 
Nedenfor er der billeder af de udstyr vi har brugt til at lave en komplet 360° optagelse af eksemplet ovenfor. 
Studieboxen søger for at produktet er korrekt belyst, mens den roterende platform kører rundt i et passende tempo til at alt bliver fotograferet korrekt. Selve optagelsen kan ske med storset alle typer af kameraer - også mobiltelefoner.

Eksempel på opstilling til 360 graders foto Eksempel på opstilling til 360 graders foto Eksempel på opstilling til 360 graders foto Eksempel på opstilling til 360 graders foto

Besøg webshoppen