JJC GC-3 Hvid balance kort

169,00 kr.
Inkl. moms Eksklusiv levering Levering: 1 til 3 dage
Antal
På lager

  • Dansk webshop med dansk lager Dansk webshop med dansk lager
  • Hurtig levering, lagervarer sendes dag til dag Hurtig levering, lagervarer sendes dag til dag
  • 30 dages fuld returet 30 dages fuld returet

18% gråkort. 
Måling af 18% grå, samt hvid og sort.
Perfekt til måling af om motivet brænder ud, eller der er tegning i det mørke.

Kortene er 10x15 cm

Grå kort: Er en 18% grå, som kan bruges til at sørge for at din hvidbalace er korrekt, så du ikke får billeder hvor farverne er for kolde eller varme. 
Når du har lavet din opstilling med lys, tager du et billede af kortet og så kan du enten med det samme i kameraet indstille at dette billede skal bruges som reference eller du kan lave denne indstilling i dit billedredigeringsprogram efterfølgende (kræver at du skryder i RAW format)

Hvidt kort: Når du har lavet din lysopsætning, kan du skyde et billede af det hvide kort og udfra det se om der er tegning. - Brænder det hele ud og kortet falder i med baggrunden, har du for meget lys på.

Sort kort: Ligesom med det hvide kort, men bruges til at kontrollere om du har for lidt lys på. Hvis du ikke kan se detaljer, er lyset for svagt. 
Når en perfekt indstilling er opnået - har du detaljer både ved det hvide og det sorte kort.

6382

7 andre produkter i den samme kategori:

JJC FU-SOB Vippeled

229,00 kr.

Vippeled til montering på lapestativ. Gør det muligt at montere en kameraflash eller andet udstyr med flashsko på et lamepstativ og samtidig få mulighed for at vippe retningen op og ned.

Falcon Eyes LSB-40 Stativ taske

349,00 kr.

Smart opbevaringstaske til lampestativer. Sørg for at der er samling på udstyret når det ikke er i brug og gør det samtidig også nemmere at transportere rundt. 

Falcon Eyes LSB-48 Stativ taske

449,00 kr.

Smart opbevaringstaske til lampestativer. Sørg for at der er samling på udstyret når det ikke er i brug og gør det samtidig også nemmere at transportere rundt.